Jobba hos oss

Vill du bli en av oss?

Våra uppdrag är att övervaka parkerade fordon på gatumark (allmänna platser, gator och torg), hantera service av biljettautomater och hantera fordonsflyttning samt leda och administrera dessa uppdrag. Vill du vara en del av arbetet för en trygg och tillgänglig stad?

Här kan du läsa om vi har några lediga tjänster.

Lediga tjänster:

HR-ansvarig

Välkommen till Parkeringsövervakning i Malmö! Har du en bred erfarenhet från HR och har tidigare arbetat i roller som HR-generalist/HR-specialist/HR Business Partner? Motiveras du av att driva ditt eget arbete och få möjligheten att ta ett helhetsansvar för alla HR-relaterade frågor? Då är det dig vi söker! 

Vi är ett kommunalägt bolag med hög servicekänsla och vi är måna om att skapa en hög rättssäkerhet för en trygg och tillgänglig stad. Vi söker nu en ny kollega för ett längre vikariat då vår HR-ansvarig ska gå på föräldraledighet. Vikariatet kommer att löpa under ca 1,5 år men här finns det stora möjligheter att skapa goda kontakter på framtida arenor inom de övriga bolagen som ägs av Malmö Stad. Som HR-ansvarig är du nämligen delaktig i kommungemensamma nätverk. Vi hoppas att du vill bli en del av Parkeringsövervakning i Malmö!

I rollen som HR-ansvarig…

kommer du arbeta brett med HR-relaterade frågor. Ditt huvudsakliga ansvar inom HR är att självständigt driva HR-relaterade frågor på såväl operativ som strategisk nivå med huvudsakligt fokus på arbetsmiljö, kollektivavtal, rehab och övriga arbetsrättsliga frågor.

Exempel på arbetsuppgifter är: 

  •        Hantera arbetsrättsliga frågor i samarbete med gruppchefer och VD

  •        Driva arbetsmiljöfrågor på operativ och strategisk nivå

  •        Hantera kollektivavtalsrelaterade frågor, medverka vid fackliga förhandlingar och rehabiliteringsärenden 

  •        Fungera som bollplank gentemot gruppchefer och bolagets VD gällande personalrelaterade ärenden

  •        Utveckla och förbättra befintliga processer och rutiner inom HR

  •        Stötta gruppchefer i rekryteringsprocesser

Du rapporterar direkt till VD på Parkeringsövervakning i Malmö och har en självklar plats i ledningsgruppen. Som HR-ansvarig kommer du att ha ett nära samarbete med din kollega på ekonomiavdelningen samt VD och gruppcheferna. I rollen som HR-ansvarig hos oss får du möjlighet att sätta din egen prägel, utveckla arbetet och våra processer!

Vi söker dig…

med utbildning inom HR på högskolenivå. Då tjänsten har ett stort fokus på brett HR-arbete är det viktigt att du känner dig trygg att hantera breda HR-frågor inom arbetsrätt, rehab, kollektivavtal, arbetsmiljö och rekrytering. Vi tror därför att du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du förväntas ta ett ägandeskap för de HR-relaterade arbetsuppgifterna och driva arbetet självständigt. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från kommunalägd verksamhet men det är inget krav.

Vi arbetar i lönesystemet Agda och ser det som meriterande om du har erfarenhet av det systemet men det är inget krav. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Som person…

brinner du för HR-frågor! Eftersom du kommer att ha ett helhetsansvar för HR förutsätter det att du är noggrann och duktig på att strukturera din tid samt att du är flexibel och kan byta fokus vid behov. Då vi är ett ”mindre bolag med en stor ägare” söker vi dig som är prestigelös och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Den analytiska förmågan är A och O för att lyckas i rollen! Det är också viktigt att du är kommunikativ då du kommer ha ett flertal kontaktytor internt/externt och det är viktigt att du kan anpassa din kommunikation efter mottagare. Du kommer ha ett självständigt ansvar för de HR-relaterade arbetsuppgifterna vilket förutsätter att du är driven, modig och vågar fatta beslut.   

Här erbjuds möjligheten…

att bli del av en god arbetsmiljö och engagerade kollegor! Vi tror på frihet under ansvar vilket gör att du har stor möjlighet att påverka ditt arbete. 

Tjänsten är ett vikariat på ca 1,5 år och är placerad på Parkeringsövervakning i Malmös kontor i Malmö/Hyllie. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider och vi erbjuder bl. a flextid och friskvårdsbidrag. Tillträde sker enligt överenskommelse. Önskvärt tillträde mitten/slutet av november.

Parkeringsövervakning i Malmö AB…

är ett helägt dotterbolag till Malmö stad och har ca 80 medarbetare. Vi arbetar på uppdrag av Fastighets- och gatukontoret med parkeringsövervakning på allmän platsmark, fordonsflytt samt service och underhåll av parkeringsautomater. Vi arbetar för att skapa trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet och på så sätt även få en tryggare stad.

Vår gemensamma värdegrund – Kommunikativ, Engagerad, Pålitlig och Serviceinriktad – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.

Om detta låter som en spännande tjänst för dig…

är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev på följande länk; HR-ansvarig | Roi Rekrytering. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström – jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se

Skip to content