Jobba hos oss

Vill du bli en av oss?

Våra uppdrag är att övervaka parkerade fordon på gatumark (allmänna platser, gator och torg), hantera service av biljettautomater och hantera fordonsflyttning samt leda och administrera dessa uppdrag. Vill du vara en del av arbetet för en trygg och tillgänglig stad?

Här kan du läsa om vi har några lediga tjänster.

Lediga tjänster:


Parkeringsvakter sökes!


Gillar du att jobba självständigt och under eget ansvar? Är du en lugn och stabil person med hög servicekänsla? Vill du arbeta tillsammans med oss för ett tryggare Malmö? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Parkeringsövervakning i Malmö AB är ett helägt kommunalt bolag som arbetar på uppdrag av Fastighets- och gatukontoret. Nu söker vi förstärkning av fler duktiga parkeringsvakter som kan hjälpa oss att arbeta för trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet i Malmö.

Om tjänsten

Att arbeta som parkeringsvakt innebär att du arbetar med att övervaka parkerade bilar på Malmös gator och torg och ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Du har ett fritt och omväxlande arbete men med ett viktigt ansvar. Du arbetar ensam eller två och två. I ditt arbete möter du många människor och information till dem är en stor del av ditt dagliga arbete. Det är därför viktigt att du har en hög grad av servicekänsla. Förutom parkeringsövervakning är trygghetsarbete en viktig del i ditt arbete, vi samarbetar med Malmö stad med att exempelvis felrapportera klotter eller andra avvikelser vi stöter på.

Arbetstiderna är varierande, även kvällar och helger ingår i tjänsten. Du har dock möjlighet att påverka ditt eget schema till viss del, genom att önska arbetstider och när du till exempel vill förlägga dina helgpass.

Anställning föregås av en 9 veckor lång utbildning som beräknas starta den 23 oktober 2023. Under utbildningen varvas teori med praktik. Du erhåller lön under utbildningstiden. Klarar du kursen med ett godkänt resultat och bedöms vara en lämplig parkeringsvakt erbjuds du en provanställning.


Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet, gärna från servicebranschen. Vi ser det som meriterande med erfarenhet från någon form av serviceyrke där du fått bemöta människor i olika situationer. Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och har en förmåga att bemöta olika människor på ett lugnt och trevligt sätt. Du behöver kunna vara rak och tydlig i din kommunikation och bra på att förklara och lyssna.

Vidare har du en god samarbetsförmåga och är flexibel. Då vi arbetar för en hög rättssäkerhet är det oerhört viktigt att du är noggrann i ditt arbete.

Att arbeta som parkeringsvakt innebär utomhusarbete och att ta sig fram till fots. Det är ett aktivt jobb och passar dig som har god fysik och gillar att röra på sig.

Vidare ser vi följande krav:

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet
  • Är en god ambassadör för Malmö stad
  • Har B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Datavana

Fullständig gymnasieutbildning är önskvärt, men inget krav. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.


Ansökan

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, platserna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag! Maila in din ansökan till rekryteringpvakter@povervakning.se

Din ansökan skall innehålla CV och personligt brev med en kort motivering om vad som lockar med denna tjänst. Sista ansökningsdag är 15 september 2023. Utdrag ur belastningsregistret kommer att göras under rekryteringsprocessen.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen kontakta gruppchef Ersan Mujevic på 073-448 2031.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Parkeringsövervakning i Malmö

Parkeringsövervakning i Malmö AB är ett helägt dotterbolag till Malmö stad och har ca 70 medarbetare. Våra uppdrag består av; övervaka parkerade fordon på gatumark (allmänna platser, gator och torg), hantera service av parkeringsautomater och hantera fordonsflyttning samt leda och administrera dessa uppdrag. Vi arbetar för att skapa trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet och på så sätt även få en tryggare stad.

Vår gemensamma värdegrund – Kommunikativ, Engagerad, Pålitlig och Serviceinriktad – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.

Skip to content